• Ingyenes állapotfelméréssel várjuk Önt rendelőnkben!
    - mindenki megérdemli a ragyogó mosolyt -
  • Esztétikus fogtömések az ön ragyogó mosolyáért
  • Implantátumok, rögzített fogpótlások széles választékával várjuk!

Köszöntjük a Harkány Dental oldalán!

Harkány Dentál
Harkány Dentál
Harkány belvárosában kellemes környezetben több, mint 16 éve látjuk el betegeinket. A hét öt munkanapján, délelőtt, délután és természetesen a kora esti órákban is állunk az Ön rendelkezésére. Amíg Ön Harkányban pihen és feltöltődik, mi elvégezzük a szükséges fogászati beavatkozásokat.
Harkány Dentál
Harkány Dentál
Vezető orvosunk, asszisztenseink több évtizedes tapasztalatával, modern diagnosztikai berendezésekkel és a legkorszerűbb technikákkal várjuk Önt. Fogászati ellátásunk széles spektruma felöleli az esztétikus töméseket, a porcelán és cirkon koronákat, hidakat, fogsorokat, a kombinált munkákat és természetesen az implantációt is.

Ismerje meg mások véleményét!

Ismerje meg szolgáltatásainkat!

Harkány Dentál
Fogorvosi rendelőnkben nyugodt, barátságos környezetben nyújtunk Önnek teljes körű, széles spektrumú fogszakorvosi ellátást. Szolgáltatásaink komplexen állnak az Ön rendelkezésére, megismerésükhöz pedig nincs más dolga, mint a "Tovább olvasom >>" gombra kattintva, vagy a "Szolgáltatásaink" menüpontot kiválasztva, olvassa el a szolgáltatáshoz tartozó leírást. Ha már megvan a kiválasztott kezelés bátran foglaljon időpontot nálunk, amihez görgessen lejjebb ezen az oldalon és kövesse az utasításokat.

A magyar nyelven kívül angol, német és horvát nyelveken is beszélünk, így nyelvi akadályokba sem ütközik, amikor minket választ.
Harkány Dentál
Harkány Dentál

Foglaljon időpontot még ma!


Harkány Dentál Harkány Dentál Harkány Dentál
Megvan az elhatározás, hogy minőségi fogorvosi ellátást válasszon? Foglaljon időpontot még ma online rendszerünk segítségével és munkatársaink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot a pontosítás érdekében. Az időpont foglaláshoz nincs más dolga, mint az alábbi adatlapon megadni nevét, e-mail címét, telefonszámát és a dátumválasztó segítségével megadni azt a napot, amikor a legmegfelelőbb lenne az Ön részére, hogy valamely kezelésünkön részt vegyen. Ha minden adatot megadott, kattintson a “Kérem az időpontot” gombra és mi azonnal visszaigazoljuk foglalását e-mailben, majd pedig munkatársunk a megadott elérhetőségek egyikén felveszi Önnel a kapcsolatot! Sok szeretettel várjuk Harkányban, a Harkány Dental rendelőjében.
Kérem az időpontot
A Harkány Dental csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk elérhetőségünk egyikén és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket Önnek. Tegyünk a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Harkány Dental Csapata