Harkány Dentál

Szakavatott segítségre van szüksége?

Harkány Dentál


Dr. Melegh Judit
Dr. Melegh Judit
fogszakorvos
A Pécsi Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Szakán végeztem 1984-ben. Szakvizsgámat fog- és szájbetegségekből tettem le. A hosszú évek alatt óriási tapasztalatra tettem szert, különösen a fogpótlások területén. A rendelő vezető orvosaként nagy hangsúlyt fektetek mind a saját, mind a kollégáim szakmai fejlődésére, továbbképzésére, hogy betegeinknek a kor színvonalának megfelelő ellátást adhassunk. Ha kérdése van , bátran tegye fel és mi igyekszünk minél előbb megválaszolni azt.
Dr. Márki Eszter
Dr. Márki Eszter
szájsebész szakorvos
2008-ban végeztem a Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi Szakán. A pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinikán dolgoztam rezidensként. Dentoalveolaris sebészetből szakvizsgáztam "kíválóan megfelelt" eredménnyel. Felsőfokú német és középfokú angol nyelvvizsgával rendelkezem. A legnagyobb öröm munkám során a pácienseim elégedettsége. Várom elsősorban a fogbeültetéssel kapcsolatos kérdéseiket!
Dr. Márki Eszter
Dr. Márki Eszter
szájsebész szakorvos
Valamilyen fogászati problémával küzd, vagy csak egyszerűen érdeklődne egy-egy téma iránt? Szeretne szakavatott segítséget kapni és olyan embertől kérdezni, aki megbízható információval látja el Önt? Szakmai tanácsok oldalunk segítségével ingyenesen kérdezhet tőlünk.

Ehhez nincs más dolga, mint töltse ki az alábbi űrlapot személyes adataival, fogalmazza meg kérdését, majd kattintson az "elküldöm az üzenetet" gombra. A hozzánk beérkező kérdéseket szakmai stábunk feldolgozza és írásban megküldjük válaszunkat az Ön részére. Természetesen kérdéseit nem publikáljuk, harmadik félnek nem adjuk át. Várjuk kérdéseit!
Harkány Dentál
Elküldöm az üzenetet
A Harkány Dental csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk elérhetőségünk egyikén és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket Önnek. Tegyünk a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Harkány Dental Csapata